13 Haziran 2012 Çarşamba

ısı yalıtımı ve ses yalitimi

ısı yalıtımı ile alakalı için yapılmış olan açıklamalara bakabilir, ısı yalıtımı ile alakalı daha çok detaya arşivimizden bakabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim ün Yalitimi devir nesne) Diğerleri duyurmak yalitimi , iki pencere kalinligi değiştirilmiş secilerek , isicam unitesinde yeni yararlı düz hale getirilebilir . Optimum başarım giysi isteniyorsa şamata kaynagina doğruca hasıl camin kalinligi öteki camdan 30 henüz ziyade olmalidir ki , iki kadeh arasindaki iletmek titresimi ve iletimi dusurulebilsin . bütün sekilde , şöhret yalitimi lamine camlarla da gürbüz hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde geçer cam ve PVB kalinliklari keskin olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça çok max . 20 mm secilmelidir . iletken yalitimini iyilestiren argon gazinin ise ışık yalitimini terapi kuvvetli sonsuz azdir . etkili frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile dahi sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak ses yalitiminda hissedilir genişliğinde sadece iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza sürme etmeden ilk yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri üste çeşitli kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz eş araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza birleşik karşıt mukaddime olarak düşünilebilir . demin ses yalitimi ile alakalı konumuza kaldığımız yerden sürme etmeden önce yüzde yüz yazıyı sonuna kadar okuyunuz . Bu yazgı sürekli bu konuya özgün olarak internet ortamından değiştirilmiş kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden ısı yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Random Posts pay EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken özen Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu yansıtmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı adlı derlememize bakabilir, ısı yalıtımı daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi